Lotto heft schorsing Kevin De Weert op en gaat hem voortaan in één specifieke functie uitspelen

Lotto heft schorsing Kevin De Weert op en gaat hem voortaan in één specifieke functie uitspelen
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Het lijkt dan toch niet tot een breuk te komen tussen Kevin De Weert en Lotto Soudal. De ploeg heeft zijn schorsing opgeheven. De Weert kan dus opnieuw een actieve rol gaan spelen en zal in eerste instantie de voorbereiding op de WK-tijdritten op zich nemen.

Het Nieuwsblad meldt het nieuws over het einde van de schorsing van De Weert. Dat was een maatregel die onmiddellijk werd ingevoerd nadat De Weert met een glas op tijdens de Vuelta een stevige discussie aanging en het tot een incident kwam, niet voor het eerst.

"Toen zijn schorsing bekendraakte, heb ik gezegd dat ik contact zou blijven houden met hem. We hebben de voorbije weken een aantal keer gesproken. Kevin heeft me verzekerd dat zulke incidenten zich in de toekomst niet meer zullen voordoen", zegt CEO John Lelangue.

GEEN PLOEGLEIDER MEER

De Weer zal voortaan wel niet meer fungeren als ploegleider, enkel als Performance Manager. "Het is ook in die rol dat hij voor ons resultaten heeft geboekt en we zijn ervan overtuigd dat hij ons nog meer resultaten zal bezorgen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties