Lotto-ploeg bestaande uit amper zes renners trekt volop de kaart Tim Wellens
Redactie
| 2 reacties

Tim Wellens uitgesproken kopman voor Lotto in GP's van Québec en Montréal

Lotto-ploeg bestaande uit amper zes renners trekt volop de kaart Tim Wellens
Foto: © photonews

Ze willen er bij Lotto absoluut het beste van maken, al zal het niet evident zijn om te scoren in de GP's van Québec en Montréal. De ploeg kan er immers slechts zes renners aan de start brengen. Dat wil niet zeggen dat de verwachtingen rond kopman Tim Wellens getemperd worden.

Adam Hansen heeft een voetblessure opgelopen en kan niet aantreden. Amper zes Lotto-renners aan de start van beide GP's en dat terwijl het belang van die wedstrijden toch niet min is. "Dit tweeluik in Canada is zeker belangrijk aangezien het WorldTour-koersen zijn. Montréal is in mijn ogen iets lastiger", geeft sportief directeur Herman Frison mee.

Wellens heeft in Montréal al eens gewonnen op nat wegdek 

Die laatste zou het niet erg vinden als het gaat regenen. "Ik moet toegeven dat slechte weersomstandigheden misschien wel in ons voordeel zouden kunnen spelen. Tim Wellens heeft in het verleden al eens gewonnen in Montréal op een nat wegdek. Hij is ook dit jaar onze uitgesproken kopman."

Wie zijn zowat allemaal de kandidaat-winnaars. "Ik heb het deelnemersveld nog niet echt bekeken, maar types als Matthews, Vanmarcke, Naesen en Wellens zullen veel kans maken. De betere punchers zullen in Canada strijden voor de overwinning."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties