Vader Evenepoel geeft zijn kijk op het hele Monaco-verhaal: "Na het WK alles op tafel leggen"

Vader Evenepoel geeft zijn kijk op het hele Monaco-verhaal: "Na het WK alles op tafel leggen"

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Geen verhuis naar Remco Evenepoel dus naar Monaco. Dat hele verhaal is trouwens groter gemaakt dan het was, onderstreept zijn vader Patrick. Die kwam tot de vaststelling dat Monaco niet de juiste optie was. Wat dat dan wel is, moet na het WK blijken.

"Het hele verhaal Monaco is eigenlijk enorm vergroot door bepaalde personen", zegt Patrick Evenepoel aan Radio 2. "Wat wel zo was, is dat Remco via een kennis een appartementje ter beschikking kon krijgen om de winterperiode in goede omstandigheden te kunnen aanvatten."

Een gelegenheid die de familie wel verder wilde onderzoeken. "Toen zijn mijn vrouw en ik met ploegleider Lefevere gaan kijken. We kwamen tot de conclusie: Dit zijn wij niet. Monaco is te mondain, te chic, te groot. Remco hoort daar echt niet thuis."

Verschillende ronderenners zoeken in de winter wel het buitenland op. Wat is op dat vlak nu het plan met Remco? "Samen met de ploeg gaan we in de maand oktober, meteen na het WK, alles op tafel leggen en de beste optie voor Remco bespreken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties