🎥 Leider Van der Poel voelt zich nog elke dag sterker worden, reactie van Trentin spreekt boekdelen
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 14 reacties

Mathieu van der Poel wordt nog beter en beter tijdens Tour of Britain

🎥 Leider Van der Poel voelt zich nog elke dag sterker worden, reactie van Trentin spreekt boekdelen
Foto: © photonews

Mathieu van der Poel zit nog wat steviger in de leiderstrui in de Ronde van Groot-Brittanië na zijn tweede ritzege. Zelf haalt hij aan nog elke dag te verbeteren. In dat geval ligt de eindzege voor het grijpen. De reactie van Trentin bij aankomst van de zevende rit zei overigens ook alles.

Het was weer een snedige spurt bergop die Van der Poel uit zijn benen schudde. "Op het steile deel van de slotklim moest ik nog even sprinten om enkele mannen te passeren", reageerde de Nederlander aan de aankomst. "Op het vlakkere gedeelte kon ik wat herstellen voor de laatste tweehonderd meter, om aan het eind nog eens voluit te gaan."

TIJDRIT EEN GOEDE INDICATIE

Er rest nu enkel nog de etappe naar Manchester. Die eindzege, dat moet goed komen. "Ik voel me vrij goed. Ik voel me met de dag beter worden. De tijdrit was ook al een indicatie van mijn vorm. Het is pas afgelopen aan de finish, maar ik maak een goede kans."

Bij het bekijken van de beelden van de finish van de zevende rit valt vooral de reactie van Matteo Trentin op. Toen Van der Poel even achterom keek, stak de Italiaan de duim omhoog. Bij het bereiken van de streep maakte Trentin een beweging met zijn armen die aangaf: 'Wat moet ik hier tegen beginnen?'

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

12/08/2020 - 16/08/2020 Critérium du Dauphiné
15/08/2020 Ronde van Lombardije 
15/08/2020 Dwars door het Hageland
16/08/2020 - 19/08/2020 Ronde van Wallonië
18/08/2020 Ronde van Emilië

Nieuwste reacties