Evenepoel ziet concurrent voor WK tijdrijden mogelijk afhaken
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 4 reacties

Geraint Thomas twijfelt over deelname aan WK tijdrijden

Evenepoel ziet concurrent voor WK tijdrijden mogelijk afhaken
Foto: © photonews

Als Europees kampioen tijdrijden hoopt Remco Evenepoel ook op het WK te scoren in het werk tegen de klok. Een podiumplaats zou geweldig zijn, laat staan een overwinning. Stevige concurrentie kan er onder andere komen van Geraint Thomas, als die aan de start komt.

De tweede uit de Tour sprak in Canada met Cyclingnews en lijkt niet meer zeker van zijn zaak. "Het was een doel en ik heb er een tijdje hard voor getraind, maar het is moeilijk om de consistentie daarin te bewaren. Ook naast de fiets is het lastig, want je bent met veel dingen bezig die je door de Tour had uitgesteld."

Het is dus nog even afwachten of Thomas al dan niet aan de start komt van het WK tijdrijden. "Ik ben erop gebrand, maar ik wil ook niet meerijden gewoon om mee te doen. Als ik meedoe, wil ik competitief zijn. We zullen zien hoe het volgende week gaat."

(NIET) RIJDEN VOOR PODIUM

Het voornaamste is dus zijn eigen geloof in een goede uitslag. "Als ik de top 10 kan halen, is dat een degelijk resultaat. Maar ik hou er niet van om koersen te rijden om slechts top 10 te eindigen. Je wil minstens op het podium staan."

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

19/10/2019 Cyclocross Boom
20/10/2019 Cyclocross Bern
22/10/2019 Nacht van Woerden
26/10/2019 Beringen
26/10/2019 GP Brabant

Nieuwste reacties