Ineos-renner die niet naar Vuelta mocht door makelaar maakt overstap naar Trek-Segafredo
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Kenny Elissonde tekent voor twee jaar bij Trek-Segafredo

Ineos-renner die niet naar Vuelta mocht door makelaar maakt overstap naar Trek-Segafredo
Foto: © photonews

Team Ineos heeft al heel wat rondetalent verzameld voor volgend jaar en ziet nu ook één van zijn klimmers vertrekken. Kenny Elissonde gaat naar Trek-Segafredo, een overstap die al langer in de lucht hing. Zelfs al voor het befaamde 'Vuelta-incident' plaatsvond.

Ineos had Elissonde aanvankelijk opgenomen in de selectie voor de Vuelta. In laatste instantie moest de Fransman plots plaats ruimen voor De La Cruz. Diens manager had bij de ploegleiding van Ineos bedongen om zijn renner de kans te geven om zich in de kijker te rijden om zo een ploeg voor volgend jaar te vinden.

Elissonde heeft dus al een overeenkomst met een ander team. De klimmer tekende een contract voor twee seizoenen bij Trek-Segafredo. "Ik ben uiteraard heel blij om Trek-Segafredo te vervoegen. Ik kijk er naar uit om met nieuwe mensen te beginnen samenwerken en nieuwe dingen te leren."

KOERSEN OP AGRESSIEVE WIJZE

De 28-jarige renner moet bij de ploeg van Jasper Stuyven en Edward Theuns een belangrijke pion worden in steun van de afwerkers binnen het team. "De volgende jaren hoop ik opnieuw op een agressieve manier te koersen en het maximum te geven voor de kopmannen van de ploeg."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

19/09/2021 - 26/09/2021 WK
03/10/2021 Parijs-Roubaix
06/10/2021 Milaan-Turijn
09/10/2021 Ronde van Lombardije

Nieuwste reacties