🎥 Remco Evenepoel: "Ik voel me eindelijk écht prof"
Redactie
| 4 reacties

Remco Evenepoel: "Ik voel me eindelijk écht prof"

🎥 Remco Evenepoel: "Ik voel me eindelijk écht prof"
Foto: © photonews

Voor Remco Evenepoel zit het einde van zijn eerste seizoen als prof er stilaan op. In een leuk filmpje maakt hij de balans op van een seizoen vol verrassingen en buitengewone prestaties.

Remco Evenepoel geeft toe dat hij het in het begin van het seizoen moeilijk had met de overstap naar de profs. "Ik begon al in januari te koersen in de Ronde van Argentinië, een maand vroeger dan vorig jaar. Hoewel ik nog niet scherp stond, waren mijn resultaten al best goed. Maar ik bleef gedurende het seizoen maar beter worden en en nu kan ik echt zeggen dat ik leef als een prof. Ik voel me een echte profrenner."

Dat Evenepoel hoog oploopt met "The Wolfpack" is algemeen geweten. Ook nu is hij weer vol lof over zijn ploegmaats. "Bij The Wolfpack gaat het altijd om winnen. Of het nu in de koers is of met een spel: winnen! Het is een droom in zo'n team te mogen rijden. Ze hebben me leren genieten van een overwinning. Vroeger won ik elk weekend en was het normaal. Nu weet ik het dat het een prestatie is wanneer je wint, en dan mag je daar van genieten."

Bekijk zeker onderstaand filmpje, waarin hij onder meer ook praat over de duizenden handtekingen die hij gegeven heeft, het kippenvelmoment bij het aantrekken van de trui na het EK tijdrijden en... zijn favoriete ijs.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties