Groenewegen bekijkt aparte podium in Koolskamp op positieve wijze: "Een leuk spelletje"
Redactie
| 1 reacties

Dylan Groenewegen genoot wel van het Kampioenschap van Vlaanderen

Groenewegen bekijkt aparte podium in Koolskamp op positieve wijze: "Een leuk spelletje"
Foto: © photonews

Het werd geen tweede overwinning op rij voor Dylan Groenewegen in het Kampioenschap van Vlaanderen. Toch genoot de Nederlandse sprintbom van de wedstrijd. Ondanks dat er twee renners van Jumbo-Visma op het podium stonden, maar een andere ploeg de winnaar leverde.

De samenstelling van het podium was Groenewegen wel niet ontgaan. "Dat ziet er altijd beetje stom uit. Het was best wel een zware koers en Quick.Step wou niet heel graag een sprint. Dus bleven ze demarreren. Dan moet je het spelletje een beetje meespelen en een beetje meeschuiven. Dat deden we goed."

Toch trok Deceuninck-Quick.Step finaal aan het langste eind. "Op het einde rijdt er dan eentje van hen weg, reageert Timo Roosen en zat ik daar nog achter voor de eventuele sprint. Timo kwam kwam heel dichtbij, jammer dat het net niet lukt. Als nummers twee en drie hebben we een goede koers gereden, jammer dat we niet gewonnen hebben."

GOED TEKEN

Er moest overigens attent gekoerst worden toen de waaiers werden getrokken. "Door de zijwind was het hectisch. Eerst hadden we twee man mee. Toen kwam ik erbij en trokken ze nog eens door. Vanaf toen was het mee koersen en was het een leuk spelletje. Ik voelde me niet goed, maar in de sprint heb ik niemand meer gezien. Dat is ook een goed teken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties