Lampaert en Viviani reageren na hun zeges in Slowakije, Deceuninck - Quick-Step heeft nóg goed nieuws te melden

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 6 reacties
Lampaert en Viviani reageren na hun zeges in Slowakije, Deceuninck - Quick-Step heeft nóg goed nieuws te melden
Foto: © photonews

Het was opnieuw een geweldige dag voor Deceuninck - Quick-Step, met twee nieuwe zeges in Slowakije erbij. Zowel Viviani als Lampaert waren tevreden met de zege én de ploeg had nog meer goed nieuws te melden.

"Ik wist dat ik Démare zou moeten kloppen om ook voor het eindklassement van Yves volledig te kunnen gaan", aldus een blije Elia Viviani. "En dat is gelukt, dus ik ben heel blij met deze overwinning. De ploeg heeft fantastisch werk geleverd."

Eindwinnaar Lampaert is ook blij met zijn vorm: "Het was een veeleisende week, maar ik ben heel blij voor de tweede keer in mijn carrière een eindklassement te kunnen winnen. Door de kleine voorsprong had ik wel wat stress vandaag, maar de ploeg heeft excellent werk gedaan."

Janom

De ploeg had ook nog uitstekend nieuws te melden, want het gaat twee jaar langer door met Janom, een Slowaaks privébedrijf waar het al langer mee samenwerkt. "Ze zijn al langer een trouwe partner van ons en het doet deugd dat ze bij ons blijven", was Patrick Lefevere tevreden.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

19/10/2019 Cyclocross Boom
20/10/2019 Cyclocross Bern
22/10/2019 Nacht van Woerden
26/10/2019 Beringen
26/10/2019 GP Brabant

Nieuwste reacties