Schoon volk in Primus Classic en Gooikse Pijl: laatste WK-test voor Sagan, Van der Poel & co
Redactie
| 27 reacties

Laatste test voor Sagan, Van Avermaet en Van der Poel op Belgische bodem

Schoon volk in Primus Classic en Gooikse Pijl: laatste WK-test voor Sagan, Van der Poel & co
Foto: © photonews

Het belooft nog een bijzonder hoogstaand wielerweekend te worden in België, afgaande op de deelnemers in de Primus Classic en de Gooikse Pijl. Daar zijn toch enkele ronkende namen bij. Voor hen is dit de laatste gelegenheid om zich nog eens te testen voor het WK.

In de Primus Classic van zaterdag, de opvolger van de GP Impanis-Van Petegem, zal er van Brakel naar Haacht gereden worden. De winnaar zal zeker eens - met mate - van het plaatselijke bier proeven. Kleppers als Peter Sagan, Mathieu van der Poel en Greg Van Avermaet tekenen allen present.

Daarnaast zijn er ook nog enkele topsprinters die hopen om een rol van betekenis te spelen. Pascal Ackermann, Dylan Groenewegen en Fabio Jakobsen namelijk. Zeker voor Ackermann is het een belangrijke afspraak, want hij gaat namens Duitsland ook deelnemen aan het WK.

SAGAN EN VAN AVERMAET DOEN DE DUBBEL

De Gooikse Pijl, met start en aankomst aan de Strijlandstraat, is nog maar voor het tweede jaar op rij een profkoers. Dat hield de organisatie niet tegen om een meer dan aardig deelnemersveld samen te stellen. Sagan en Van Avermaet pikken ook deze wedstrijd nog mee. Hetzelfde geldt voor Ackermann en diens landgenoot Burghardt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties