Bollenman uit Tour 2017 blijft waar hij is, ook helper van Van Avermaet verlengt contract

Barguil en Gradek blijven bij respectievelijk Arkéa en CCC

Bollenman uit Tour 2017 blijft waar hij is, ook helper van Van Avermaet verlengt contract

Het gras is niet voor iedereen groener aan de overkant. Bepaalde renners zijn net zeer gelukkig bij hun huidige ploeg en zijn blij om een nieuw contract te kunnen tekenen. Warren Barguil en Kamil Gradek passen zeker in dat rijtje. De Fransman blijft bij Arkéa-Samsic, de Pool bij CCC.

Voor Warren Barguil was het grote hoogtepunt dit jaar zijn zege in het Frans kampioenschap. Voorts kennen we hem als de winnaar van de bolletjestrui in de Tour van 2017. Dat jaar won hij ook twee etappes in de ronde van zijn eigen land. Arkéa-Samsic heeft zijn contract verlengd tot 2022. Barguil gaat er een interessant duo vormen met Quintana.

GEWELDIGE GREG ONDERSTEUNEN

Bij CCC kondigden ze dan weer aan dat Kamil Gradek, één van de helpers uit het klassieke team van Van Avermaet, voor één jaar heeft bijgetekend. "Ik ben blij dat de ploeg mijn progressie heeft opgemerkt. Mijn doel is om een betekenisvol lid te worden van het team voor de klassiekers en geweldige renners zoals zoals Greg Van Avermaet te ondersteunen", reageert Gradek.

"Het geeft me een geweldige voldoening om te werken voor de kopmannen en deel uit te maken van een succesvol team", vervolgt de nummer 23 van het WK tijdrijden. "Ik heb ook getoond dat ik het goed kan doen in tijdritten. Ik wil op dit vlak blijven verbeteren." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Wielerkrant.be

Al meer dan 5093 wielerfans gingen je voor!

Met de Wielerkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste wielernieuws per mail.

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties