Lefevere enorm gecharmeerd door uithouding Evenepoel: "Zondag kan hij Belgische kopmannen in zetel plaatsen"

Lefevere zag dat er weinig verval op zat bij Evenepoel

Lefevere enorm gecharmeerd door uithouding Evenepoel: "Zondag kan hij Belgische kopmannen in zetel plaatsen"
Foto: © photonews

Patrick Lefevere zag van dichtbij hoe één van zijn renners naar de zilveren plak reed op het WK tijdrijden. En wat voor één! Hoe langer een wedstrijd duurt, hoe beter Evenepoel wordt. Lefevere kon niet anders dan dat ook zelf vast te stellen.

De CEO van Deceuninck-Quick.Step was uiteraard blij met de tweede plaats van Evenepoel. "Dit is schitterend", klinkt het in HLN. "Er was er één outstanding. Sinds zijn opgave in de Tour wist ik dat Dennis zich op dit WK zou richten. Maar na hem pakt een jongen van 19 zilver. En dat over 54 kilometer! Bij anderen doofde de kaars langzaam maar zeker uit. Bij Remco niet."

EIND OKTOBER PRATEN OVER PROGRAMMA

Er lijkt maar geen einde te komen aan dit succesjaar. "Het gaat sneller dan we allemaal dachten. We moeten er toch over waken dat hij blijft groeien. Op 24 oktober komen we een eerste keer samen met de ploeg met het oog op 2020. Dan zullen we het eens over zijn programma hebben."

Sowieso zit het er nog niet op. Er is komend weekend nog een bepaalde koers... "Zondag is er nog een WK. Als hij in een ontsnapping geraakt, kan hij de Belgische kopmannen in een zetel plaatsen. Maar hij wordt nu meer geviseerd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

04/12/2021 Boom
05/12/2021 Antwerpen
11/12/2021 Essen
12/12/2021 Val di Sole
18/12/2021 Rucphen

Nieuwste reacties