Triomf op WK betekent niet dat Bahrein en Dennis mekaar al opnieuw in de armen sluiten

Triomf op WK betekent niet dat Bahrein en Dennis mekaar al opnieuw in de armen sluiten
Foto: © photonews

Een lach en een duim omhoog: Rohan Dennis was de gevierde man na zijn demonstratie op het WK tijdrijden. De grote vraag is: zijn alle plooien nu ook gladgestreken met Bahrein-Merida, dat door de Australiër tijdens de Tour toch ferm in het hemd werd gezet.

Het is inmiddels wel duidelijk dat Dennis niet tevreden was over het materiaal dat zijn team hem dit jaar aanreikte. Zijn WK-tijdrit reed hij op een fiets van... BMC. Gezien alles wat er gebeurd is, is het ook logisch dat Dennis na zijn zege niet enkel vragen kreeg over de tijdrit op zich.

Volgens Het Nieuwsblad kon Dennis niet bevestigen of hij in 2020 ook nog voor Bahrein-Merida zal rijden. De regenboogtrui zou juist een middel kunnen zijn om beide partijen te verzoenen, maar zo hoeft het niet noodzakelijk te lopen. In elk geval zullen er wel genoeg geïnteresseerde teams zijn die de wereldkampioen tijdrijden willen inlijven.

PIEKEN IN TOKIO

Overigens belooft 2020 opnieuw een belangrijk jaar te worden. Het doel van de tijdritspecialist is dan om te pieken op de Olympische Spelen in Tokio.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties