Wanty-Gobert kondigt volgende aanwinst aan, ook nieuwe pion bij Jumbo-Visma

Wanty-Gobert kondigt volgende aanwinst aan, ook nieuwe pion bij Jumbo-Visma
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

De troepen van Wanty-Gobert mogen volgend jaar een nieuw talent verwelkomen. De ploeg van Hilaire Van der Schueren heeft immers een akkoord bereikt met Théo Delacroix, de Franse kampioen bij de beloften. Jumbo-Visma trekt dan weer de Australiër Chris Harper aan.

Voor Delacroix is het een beloning voor een succesvolle stage. Voorts viel hij op door onder andere een toptiennotering in Luik-Bastenaken-Luik voor beloften. Zijn hoogtepunt dit jaar is ontegensprekelijk het veroveren van de tricolore. Vanaf 1 augustus 2020 is hij volwaardig renner van Wanty-Gobert. Zijn contract loopt af eind 2022.

ERVARING OPDOEN

"Ik krijg de kans om de komende drie jaar me met de ploeg te familialiseren", reageert een tevreden Delacroix. "In het voorjaar verwacht ik nog een pak ervaring op te doen bij de beloften, om in augustus met een grotere sportieve bagage in het profpeloton terecht te komen."

Bij Jumbo-Visma maken ze dan weer de komst van Chris Harper bekend. De 24-jarige Australiër komt over van BridgeLane en was dit jaar onder meer vierde in de Herald Sun Tour. "Ik ben Team Jumbo-Visma erg dankbaar dat ik deze kans in de WorldTour krijg", aldus de klimmer van down under.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties