📷 Opvallend beeld van Rohan Dennis aan kop van het peloton: "Dit is provoceren"

📷 Opvallend beeld van Rohan Dennis aan kop van het peloton: "Dit is provoceren"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Toch wel een zeer opvallend beeld in de koers: Rohan Dennis die aan de kop van het peloton sleurt voor Michael Matthews, vanop een BMC-fiets. Ook al heeft hij nog een contract bij ... Bahrein-Merida. En laat Merida nu een ... fietsenmerk zijn.

Tijdens de tijdrit was het nog gecamoufleerd, nu was het echt wel opzichtig: de Australische wereldkampioen tijdrijden die op een BMC-fiets de honneurs waarneemt aan de kop van het peloton, terwijl hij gesponsord wordt door Bahrein-Merida.

Provoceren

Merida is ook een fietsenmerk, wat de hele zaak eigenlijk nog wat erger maakt. Eerder dit jaar waren er ook al problemen tussen Dennis en zijn ploeg, nu lijkt een en ander op de spits te worden gedreven. "Als sponsor zou ik echt op tafel kloppen nu", aldus Eddy Planckaert bij Sporza.

"Dit is duidelijk provoceren", pikte Bert De Backer in. "Dit is zeer delicaat. De ploeg draait rond het fietsenmerk Merida, dus ik ben echt wel benieuwd wat hier nu gaat uitkomen. Met een wegfiets van Merida voor het werk dat hij nu doet moet dit wel kunnen ..."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties