Belgische wielrenner had gisteren een voorgevoel dat Pedersen ging winnen: "Ik raadde hem aan om een gokje op hem te wagen"

Nils Wens
| 9 reacties
Belgische wielrenner had gisteren een voorgevoel dat Pedersen ging winnen: "Ik raadde hem aan om een gokje op hem te wagen"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Mads Pedersen heeft gisteren verrassend het WK gewonnen bij de elite. Toch was het niet voor iedereen een onverwachte winnaar. Jens Debusschere had namelijk een voorgevoel dat hij ging winnen.

Hij had zelfs één van zijn vrienden getipt om op de Deen in te zetten. "Hij heeft een gokaccount, dus ik zei dat hij op Pedersen moest inzetten. Hij heeft nu met 10 euro 340 gewonnen. We zullen er iets mee gaan drinken", legde Debusschere uit bij Sporza

Debusschere zag eerder al dat Pedersen er klaar voor was. "Ik heb hem gezien in Koolskamp en hij zag er sterk uit. Als hij naar een periode toewerkt, weet je dat hij een gevaarlijke klant zal zijn. Je zag dat hij er echt mee bezig was."

Stijn Steels

Stijn Steels bevestigt op Twitter dat Debusschere inderdaad over Pedersen heeft verteld. "Ere wie ere toekomt: Jens Debusschere kwam mij in Koolskamp zeggen dat Mads Pedersen wereldkampioen ging worden. Er zijn nog echte wielerkenners in de wereld."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties