André Greipel vraagt contract te verbreken en stelt deadline voor nieuws over 2020

André Greipel vraagt contract te verbreken en stelt deadline voor nieuws over 2020
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Het leven na Lotto Soudal gaat niet over rozen voor André Greipel. Bij Arkéa-Samsic heeft het nog niet willen lukken om goede resultaten bij mekaar te rijden. Renner en ploeg gaan in onderling overleg uit mekaar. Het initiatief om het contract te verbreken, kwam van Greipel.

"Zo'n 4 weken geleden heb ik het management gevraagd mijn contract stop te zetten aan het einde van dit jaar", verkondigt de Duitser op de site van zijn huidige ploeg. "Het management is hierop ingegaan. Ik ben zeer dankbaar voor onze samenwerking in 2019."

PAS GEZOND KORT VOOR DE TOUR

Een groot succes is het echter niet geworden. "Ik had graag mijn statistieken opgesmukt. In het eerste deel van het seizoen was ik verschillende maanden ziek. Ik was pas weer 100% gezond twee weken voor de start van de Tour. De Münsterland Giro zal mijn laatste koers zijn bij Arkéa-Samsic." 

Greipel is inmiddels 37. Blijft hij wielrenner en bij welke ploeg dan? Het antwoord laat nog even op zich wachten. "Tot het begin van november zal het stil blijven op mijn sociale media. In de week van 4 tot 10 november zal ik met meer info komen over het wielerseizoen 2020."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties