Bakelants in steun van Kelderman in Italiaanse eendagskoers
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Bakelants moet Kelderman aan zege helpen in Tre Valli Resine

Bakelants in steun van Kelderman in Italiaanse eendagskoers
Foto: © photonews

De vorige opdracht voor Jan Bakelants was het Mixed Team Relay in Yorkshire. Hij mag zich nu weer richten op het werk met zijn ploeg Sunweb. Zo zal de Belg aan de start komen in de Tre Valli Varesine, een semiklassieker rond Varese. Die wedstrijd gaat door op 8 oktober.

Bakelants maakt deel uit van de selectie van Sunweb voor deze eendagskoers in Italië. De andere geselecteerden bij Sunweb: Chris Hamilton, Jai Hindley, Wilco Kelderman, Robert Power, Michael Storer en Martin Salmon.

KOERS HARD MAKEN

Arthur van Dongen schetst de verwachtingen voor deze wedstrijd. "Tre Valli Varesine is de eerste van drie Italiaanse eendagskoersen waar we arriveren met een sterke en gemotiveerde ploeg. Normaal is het een heel aanvallende race. We zullen proberen om de koers hard te maken en betrokken te zijn bij een serieuze ontsnapping of aanval."

Tot zover de aanpak van het eerste deel en dan moet er nog resultaat gehaald worden. "In de finale mikken we erop om Wilco in een goede positie te brengen, zodat hij zich kan mengen in de late aanvallen zoals vorig jaar. We hopen om opnieuw voor een goede uitslag te gaan", blikt de Nederlandse trainer van Sunweb vooruit.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties