Deceuninck-Quick.Step wil herstelvermogen van kopman ontdekken in Münsterland Giro
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 2 reacties

Deceuninck-Quick.Step trekt indien mogelijk kaart van Hodeg in Münsterland Giro

Deceuninck-Quick.Step wil herstelvermogen van kopman ontdekken in Münsterland Giro
Foto: © photonews

Met het WK in Yorkshire achter de rug komen er nog enkele interessante eendagswedstrijden aan in de laatste maanden van het seizoen. De Münsterland Giro van donderdag 3 oktober is er zo eentje. Deceuninck-Quick.Step hoopt daar te scoren, in de eerste plaats met Alvaro Hodeg.

De Colombiaanse sprinter hoopt in Duitsland zijn zevende overwinning van het seizoen te behalen. Het is ook uitkijken naar wat stagiair Jannik Steimle in deze wedstrijd kan na zijn zege in het Kampioenschap van Vlaanderen. Voorts brengt Deceuninck-Quick.Step Kasper Asgreen, Mikkel Honoré, Iljo Keisse, Davide Martinelli, en Florian Sénéchal aan de start.

Sportdirecteur Wilfried Peeters verwoordt de doelstelling van de ploeg. "Münsterland Giro is altijd een heel leuke koers, met enkele hellingen op het parcours en meestal een massasprint aan de finish. Als dat het geval is, gaan we voor een goed resultaat met Alvaro Hodeg. We zullen zien hoe hij hersteld is van het WK." 

Als dat moest tegenvallen, heeft Deceuninck-Quick.Step zoals altijd nog verschillende opties. "We hebben ook andere sterke jongens die de koers kunnen controleren en ook een rol kunnen spelen op het einde. We zitten dus vol vertrouwen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

19/09/2021 - 26/09/2021 WK
02/10/2021 Meulebeke
03/10/2021 Parijs-Roubaix
03/10/2021 Gieten
06/10/2021 Milaan-Turijn

Nieuwste reacties