Meer concurrentie net een doel op zich voor Iserbyt: "Ik hoop dat Van Aert en Van der Poel er snel bij zullen zijn"

Meer concurrentie net een doel op zich voor Iserbyt: "Ik hoop dat Van Aert en Van der Poel er snel bij zullen zijn"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Zoals Toon Aerts vorig jaar een ferme stap vooruit zette, lijkt dat dit seizoen het geval voor Eli Iserbyt. Het is ook nog maar diens eerste seizoen bij de profs. Hij wilde zich net elke cross meten met de besten. Dat kan pas als ook Van Aert en Van der Poel weer het veld in duiken.

Iserbyt heeft het echt wel nodig om elke wedstrijd tegen de nodige tegenstand op te boksen, laat de West-Vlaming aan Het Nieuwsblad weten. "Ik was uitgekeken bij de beloften. Ik zat er een beetje in een doodlopende straat en de overstap is me nog niet echt tegengevallen."

POSITIE IN WERELDBEKER VEELBELOVEND

Door de overwinning in de wereldbekermanches van Iowa en Waterloo heeft de renner van Pauwels Sauzen-Bingoal al een mooie marge opgebouwd. "Mijn positie in het klassement van de wereldbeker is veelbelovend en het is logisch dat ik van dat nevenklassement een echt doel gemaakt heb." 

Het is nu uitkijken wat Iserbyt kan tegen de echt grote kleppers. "Natuurlijk heeft iedereen het over 'de grote twee'. Ik hoop dat Wout van Aert en Mathieu van der Poel er snel bij zullen zijn. Hun aanwezigheid geeft onze sport alleen maar meerwaarde."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties