Onzekerheid begint te wegen op Debusschere: "Contract zal normaal altijd gerespecteerd worden"

Jens Debusschere weet nog niet of hij mee mag naar Katusha-Israel

Onzekerheid begint te wegen op Debusschere: "Contract zal normaal altijd gerespecteerd worden"
Foto: © photonews

De laatste punten en komma's moeten nog altijd geplaatst worden aangaande de fusieplannen tussen Katusha en Israel Cycling Academy. Ben Hermans en Tom Van Asbroeck zullen zeker deel uitmaken van de fusieploeg. Of dat er ook in zit voor Jens Debusschere, is nog niet zeker.

Is alles nu eigenlijk bijna in kannen en kruiken? "Ik hoop dat de fusie eind deze week rond is", zegt Debusschere aan Sporza. "Het is nog niet 100 procent duidelijk." De vraag is wie van Katusha mee mag naar Israel Cycling Academy. "Het is wel zo dat beide ploegen normaal zullen samengaan, maar er is nog onduidelijk over wie meegaat en wie niet. Blijkbaar is er niet meer voldoende plaats voor alle renners."

Dat brengt wel erg veel onzekerheid met zich mee. "Er zal sowieso voor elke renner met een lopend contract een oplossing komen, maar we weten nog niet of het bij Israel zal zijn of we moeten uitkijken naar iets anders. Maar het contract zal normaal altijd gerespecteerd worden."

'HET IS BIJNA ROND'

In elk geval kan het nu niet lang meer duren eer Debusschere definitief weet waar hij aan toe is. "Maandag hebben we een e-mail gehad om te melden dat de situatie bijna rond is en dat we de eerstkomende dagen alle informatie zouden krijgen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

17/10/2021 Iowa
21/10/2021 Ardooie
23/10/2021 Ruddervoorde
24/10/2021 Zonhoven
30/10/2021 Mol

Nieuwste reacties