Oliver Naesen nog in minstens vier koersen kopman dit jaar

Oliver Naesen nog in minstens vier koersen kopman dit jaar
Foto: © photonews

Met het WK achter de rug kan Oliver Naesen zich volop richten op de laatste opgaven in 2019 in loondienst van AG2R. De eerste opdracht die eraan komt is de Tour de l'Eurométropole van komende zaterdag. Nadien gaat Naesen nog in minstens drie koersen als kopman uitgespeeld worden.

Dat heeft Julien Duval bevestigd. Duval is één van zijn teamgenoten die ook aan de start komt van de Eurométropole. Gediminas Bagdonas, Silvan Dillier, Alexis Gougeard en Anthony Julien zullen eveneens in actie komen voor AG2R. Net als die andere Belg uit de ploeg, Stijn Vandenbergh.

"Ik heb nog vier koersen voor de boeg, de Eurométropole, Binche-Chimay-Binche, Parijs-Bourgues en Parijs-Tours, met Oliver Naesen als kopman. De Eurométropole is een mooie koers die naar mijn ervaring altijd doorgaat in de regen", blikt Duval vooruit.

De Fransman maakt ook deel uit van de klassieke kern rond Naesen. "In het eerste deel van het seizoen koerste ik aan de zijde van Naesen in de klassiekers. In het tweede deel van het seizoen heeft de ploeg vaker mijn kaart getrokken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties