Poll: Wie mag voor u Sanne Cant opvolgen als Flandrienne?

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 23 reacties
Poll: Wie mag voor u Sanne Cant opvolgen als Flandrienne?

Woensdag werden de vijf genomineerden voor Flandrienne van het jaar voorgesteld. Sanne Cant kan zichzelf opvolgen, maar de concurrentie is niet mis.

In tegenstelling tot bij de Flandrien, kan de winnares van de Flandrienne trofee uit alle disciplines van het wielrennen komen. De vijf genomineerden voor dit jaar werden voorgesteld en op 5 november kennen we de laureaten.

Sanne Cant kan zichzelf opvolgen en dankt haar nominatie onder meer aan haar regenboogtrui in het veld. Jolien D'hoore bezorgde ons land een bronzen medaille op het WK baanwielrennen in de scratch.

Sofie De Vuyst kwam als eerste Belgische over de meet op het WK in Yorkshire afgelopen week. Ze werd veertiende, maar is al een half mirakel dat ze nog fietst na een zware val in 2017. Lotte Kopecky mag dan weer met de Belgische driekleur pronken tijdens tijdritten en Julie Van de Velde van Lotto Soudal Ladies is de laatste genomineerde.

Wie is voor u de verdiende winnares van de Flandrienne 2019 en mag begin november met de trofee naar huis? Laat het ons weten in de onderstaande poll.

Wie is volgens u de Flandrienne 2019?

31%
6%
38%
13%
13%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties