Ploeg van Van Avermaet gaat nog jaar langer door met ervaren pion
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Francisco Ventoso verlengt contract bij CCC

Ploeg van Van Avermaet gaat nog jaar langer door met ervaren pion
Foto: © photonews

De ploeg rond Greg Van Avermaet kan ook in 2020 rekenen op één van zijn meer ervaren pionnen, want Francisco Ventoso doet er nog een jaartje bij. De 37-jarige Spanjaard is het wielrennen dus nog niet moe. Bij CCC is hij vooral een mentor en wegkapitein.

Ventoso verlengde zijn contract bij de Poolse formatie met één seizoen. Het zal in 2020 het derde jaar op rij zijn dat hij samen met Van Avermaet in dezelfde ploeg rijdt. "Het zal mijn zeventiende jaar zijn als profwielrenner. Ik koers dus veel langer dan vele jongens die samen met mij prof werden in 2004", concludeert Ventoso.

HELPEN IN ELKE SITUATIE

De ancien heeft zelf ook verklaring waarom het zo goed klikt tussen hem en de ploeg. "Ik heb snel begrepen wat van mij verwacht werd. Vanaf dat moment heb ik kunnen helpen in elke mogelijke situatie. Ik probeer mijn best te doen onder welke omstandigheden dan ook, zowel op als naast de fiets."

Ventoso hoopt ook nog een stapje vooruit te kunnen zetten met CCC. "Na een moeilijk jaar qua aantal overwinningen, zou ik graag het team helpen om opnieuw aan te knopen met succes. Ik denk dat we daar in kunnen slagen met de renners die onze ploeg komen versterken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties