Van Keirsbulck en Van Hoecke moeten vol aan de bak in tweeluik in eigen land

Van Keirsbulck en Van Hoecke rijden de Eurométropole en Famenne Ardenne Classic

Van Keirsbulck en Van Hoecke moeten vol aan de bak in tweeluik in eigen land
Foto: © photonews

In een weekend met twee Belgische koersen op een menu is het steeds uitkijken naar wat onze landgenoten er van bakken. CCC doet het zonder Greg Van Avermaet, maar wel met Guillaume Van Keirsbulck en Gijs Van Hoecke in de Tour de l'Eurométropole en de Famenne Ardenne Classic.

Twee mooie wedstrijden en twee opportuniteiten voor Van Keirsbulck en Van Hoecke om zich nog eens te tonen op Belgische bodem. Het zal wel voor allebei hard labeur worden. De man die CCC in wellicht beide wedstrijden vooruit schuift in de finale is Jakub Mareczko.

"Ik heb al enkele mooie resultaten behaald in België dit jaar met derde plaatsen in de GP Cerami en de openingsetappe in de Ronde van Wallonië", pompt de Italiaan zichzelf moed in. "Ik finishte ook in de top tien in de Primus Classic en in een rit in de BinckBank Tour."

BELGEN MOETEN MARECZKO IN STELLING BRENGEN

Aan de Belgen in de ploeg dus om hem in stelling te brengen. Mareczko hoopt om nog beter te doen dan de reeds genoemde resultaten. "Ik ben nog altijd op zoek naar die plaats op het hoogste schavotje van het podium. Hoewel het einde van het seizoen dichterbij komt, blijf ik even gemotiveerd op jacht gaan naar die overwinning."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Wielerkrant.be

Al meer dan 5093 wielerfans gingen je voor!

Met de Wielerkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste wielernieuws per mail.

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties