Grote Belgische inbreng bij Deceuninck-Quick.Step in Binche-Chimay-Binche
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 3 reacties

Deceuninck-Quick.Step met vier Belgen aan de start in Binche-Chimay-Binche

Grote Belgische inbreng bij Deceuninck-Quick.Step in Binche-Chimay-Binche
Foto: © photonews

Deceuninck-Quick.Step staat te boek als een Belgische wielerformatie, maar Patrick Lefevere gaat er prat op een internationale ploeg te zijn. Toch valt de inbreng uit eigen land op in de selectie van het team voor Binche-Chimay-Binche.

De wedstrijd uit de Belgian Cycling Cup, die ook bekend staat als de Mémorial Frank Vandenbroucke, wordt vandaag verreden. Zoals steeds hoopt Deceuninck-Quick.Step mee te doen voor de prijzen. In de eerste plaats komen hier enkele Belgen voor in aanmerking.

DECLERCQ EN KEISSE IN STEUN

Yves Lampaert is wellicht de grootste naam die het team aan de start brengt. Ook van Pieter Serry mag in zulke wedstrijden wel wat verwacht worden. De andere landgenoten Tim Declercq en Iljo Keisse kruipen waarschijnlijk in de rol van werkmier, die hen op het lijf geschreven is.

De selectie wordt verder nog aangevuld door de Deen Mikkel Honoré, de Fransman Florian Sénéchal en de Tsjech Petr Vakoc. Voor Sénéchal zal het zaak zijn om opnieuw eens een serene dag in het peloton mee te maken na zijn vechtpartij met Walscheid na de Münsterland Giro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties