Elia Viviani nog allerlaatste keer kopman voor Deceuninck-Quick.Step
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 2 reacties

Tacx Pro Classic is laatste koers van Viviani voor Deceuninck-Quick.Step

Elia Viviani nog allerlaatste keer kopman voor Deceuninck-Quick.Step
Foto: © photonews

Het belooft een speciale wedstrijd te worden komende zaterdag in Zeeland. Elia Viviani is nog één keer te zien als renner van Deceuninck-Quick.Step in de Tacx Pro Classic. De Italiaan zal er doen wat hij zo vaak deed voor de ploeg van Lefevere: voor winst gaan.

Ook dit jaar werkte Viviani opnieuw een prima seizoen af bij Deceuninck-Quick.Step met reeds elf overwinningen. Wie weet komt daar zaterdag nog een twaalfde bij. Met zijn overstap naar Cofidis in zicht staat er één ding vast: de sprinter rijdt komend weekend voor het laatst voor Deceuninck-Quick.Step.

WAAIERS TREKKEN

Naast hem komen ook Declercq, Gaze, Honoré, Keisse, Sénéchal en Steimle aan de start van de wedstrijd tussen Middelburg en Neeltje Jans. "We verwachten een nerveuze koers", zegt sportdirecteur Tom Steels. "De vele smalle wegen zullen het moeilijker maken. De waaiers zullen beslissend zijn. We moeten dus alert zijn op elk moment. Het zal koers zijn vanaf kilometer nul."

Naar een man die het kan afmaken, moet Steels niet lang zoeken. "Elia is onze grootste troef als het uitdraait op een sprint. We hebben ook andere gemotiveerde renners die een vrije rol krijgen en in de wind kunnen rijden. We hebben een heel sterke ploeg."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

21/01/2020 - 26/01/2020 Tour Down Under
26/01/2020 GP Adrie Van der Poel
01/02/2020 - 02/02/2020 WK
05/02/2020 Parkcross
08/02/2020 Krawatencross

Nieuwste reacties