Moreno De Pauw kondigt afscheid aan, maar wil eerst nog eens knallen: "Afspraak in 't Kuipke!"
Simon Wauters
Simon Wauters
| 2 reacties

Moreno De Pauw stopt na deze winter met (baan)wielrennen

Moreno De Pauw kondigt afscheid aan, maar wil eerst nog eens knallen: "Afspraak in 't Kuipke!"
Foto: © photonews

Moreno De Pauw maakt na deze winter een einde aan zijn carrière. Dat liet de baanwielrenner zelf weten via Instagram.

De Pauw is nog maar 28, maar voelde naar eigen zeggen al wel even dat het tijd was voor een nieuw hoofdstuk in zijn leven. De renner van Sport Vlaanderen-Baloise won in zijn carrière zeven zesdaagses. Allemaal aan de zijde van kenny De Ketele. 

“Ik kijk met veel trots en fierheid terug op mijn prestaties. Ik heb van mijn hobby mijn beroep kunnen maken en heb dankzij de fiets enorm veel mooie momenten mogen beleven. Ik wil bij deze mijn ploeg bedanken voor alle kansen die ze me gaven. En uiteraard al mijn fans die me door dik en dun vooruit geschreeuwd en gesteund hebben!”

“Ik ben nog enorm gemotiveerd om mijn carrière in schoonheid af te sluiten en om er deze winter nog eens een knal op te geven! Afspraak alvast op dinsdag 12 november bij de start van de Lotto-Zesdaagse Vlaanderen-Gent in ‘t Kuipke!”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Beste Fans, Ik heb besloten om na deze winter een punt te zetten achter mijn carrière als wielrenner. De laatste weken/maanden heb ik gevoeld dat ik klaar ben voor nieuwe doelen in mijn leven en om meer tijd met mijn dochter en familie te kunnen spenderen. Ik kijk met veel trots en fierheid terug op mijn prestaties. Ik heb van mijn hobby mijn beroep kunnen maken en heb dankzij de fiets enorm veel mooie momenten mogen beleven. Ik wil bij deze mijn ploeg Sport Vlaanderen-Baloise en Belgian Cycling bedanken voor alle kansen die zij me de afgelopen jaren gegeven hebben. En uiteraard al mijn fans die me door dik en dun vooruit geschreeuwd en gesteund hebben! Ik ben nog enorm gemotiveerd om mijn carrière in schoonheid af te sluiten en om er deze winter nog eens een knal op te geven! Afspraak alvast op dinsdag 12 november bij de start van de Lotto-Zesdaagse Vlaanderen-Gent in ‘t Kuipke! Moreno

Een bericht gedeeld door Moreno De Pauw (@morenodepauw) op

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

03/08/2021 - 07/08/2021 Ronde van Burgos
14/08/2021 - 05/09/2021 Vuelta
30/08/2021 - 05/09/2021 BinckBank Tour
31/08/2021 Clasica San Sebastian

Nieuwste reacties