Evenepoel hoopt zijn hele leven bij The Wolfpack te blijven en draagt Stef Loos nog altijd met zich mee
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 10 reacties

Remco Evenepoel ziet volledige carrière bij Deceuninck-Quick.Step wel zitten

Evenepoel hoopt zijn hele leven bij The Wolfpack te blijven en draagt Stef Loos nog altijd met zich mee
Foto: © photonews

De uitzendingen waarin Remco Evenepoel te gast is in 'Gert Late Night' lopen nog altijd. Inmiddels is Evenepoel ook toegekomen aan de rubriek 'Bedgeheimen', waarbij één van de gasten uit het programma in bed kruipt met James Cooke.

Evenepoel had het met de tv-host over het zware leven als wielrenner. "De moeilijkste momenten zijn de trainingen. Soms is het echt tot aan de grens van overgeven." Dit jaar is ook nog maar eens gebleken wat een gevaarlijke sport het is. "Je bent zo afhankelijk van bepaalde zaken."

Het doet hem denken aan zijn overleden vriend. "Ik ben onlangs mijn ploegmaat van vorig jaar verloren, Stef Loos. Ik geloofde dat eerst niet. Vanaf het moment dat ik wist dat ik het EK tijdrijden gewonnen had, ben ik echt gekraakt en ben ik beginnen wenen als een baby. Dat was de eerste echte close vriend die ik verloren heb. De ploeg stuurt me nog altijd berichten van: proficiat met uw prestatie, Stef kijkt mee." 

Zelf maakt Evenepoel wel de aangename kant van de medaille mee. Hij lijkt bij Deceuninck-Quick.Step meer dan goed te zitten om een schitterende carrière uit te bouwen. "Als ik de kans heb, blijf ik gewoon heel mijn leven in die ploeg." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

03/08/2020 - 09/08/2020 Tour de Pologne
05/08/2020 Milaan-Turijn
06/08/2020 Mont Ventoux Dénivelé
06/08/2020 - 09/08/2020 Ronde van Tsjechië
08/08/2020 Milaan - San Remo

Nieuwste reacties