Israel Cycling Academy neemt Canadese hardrijder mee naar de WorldTour

Arjen T'Sjoen
| 0 reacties
Israel Cycling Academy neemt Canadese hardrijder mee naar de WorldTour
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Israel Cycling Academy kocht de licentie over van Team Katusha en gaat volgend seizoen dan ook de WorldTour in. Niet alle renners kregen goed nieuws te horen, maar Alex Cataford mag in elk geval wel mee.

De Canadees Cataford maakte vorige winter de overstap van UnitedHealtcare naar Israel Cycling Academy. De hardrijder maakte blijkbaar indruk in dienst want hij mag nu ook de stap zetten naar de WorldTour. 

Er zijn veel renners die wel op zoek moeten naar een nieuwe werkgever. Matteo Badilatti, Matthias Brändle, Davide Cimolai, Itamar Einhorn, Ben Hermans, Krists Neilands, Mihkel Räim en Tom Van Asbroeck kregen goed nieuws te horen en mogen blijven. Namen als Rubén Plaza, Kristian Sbaragli, Rudy Barbier en Riccardo Minali kregen nog geen contractverlenging en moeten waarschijnlijk op zoek naar een nieuwe werkgever. Verder haalde het team ook al James Piccoli (Elevate), Daniel Martin (UAE) en Hugo Hofstetter (Cofidis) binnen. Er zullen ook nog heel wat renners van het huidige Team Katusha bijkomen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties