Van Aert en Theuns reageren op geven (on)eerlijke antwoorden: "Soms gaat voor renners alles sneller dan gedacht"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 5 reacties

Wout van Aert en Edward Theuns reageren op theorie van Ann Braeckman

Van Aert en Theuns reageren op geven (on)eerlijke antwoorden: "Soms gaat voor renners alles sneller dan gedacht"
Foto: © photonews

Dat wielrenners hun plannen op tactisch vlak voor een koers niet uit de doeken willen doen, valt wel te begrijpen. Soms worden er echter ook over andere zaken in interviews antwoorden genoteerd die niet stroken met de waarheid. Journaliste An Braeckman wordt er wat 'ambetant' van.

Ze haalde op Twitter het feit aan dat Pogacar derde werd in de Vuelta nadat hij zei die niet te ging rijden, Van Wilder die bij de profs voor Sunweb gaat rijden nadat hij beweerde zich goed te voelen bij de jeugd en het sokkenverhaal van Remco Evenepoel.

Ook Wout van Aert was blijkbaar aandachtig aan het lezen toen ook zijn onverwachte Tourselectie aangehaald werd. "Het mag iets hebben, hé", vond de renner van Jumbo-Visma het hele thema wel amusant. Al bleek dat hij destijds echt niet op voorhand wist dat hij de Tour ging rijden.

Edward Theuns kwam eveneens met een reactie. "Soms gaat voor renners alles sneller dan zelf gedacht. De eerste keer dat ik de Tour reed, zat ik zelfs niet in de voorselectie. Maar 'We zullen zien' of 'Ik weet het zelf nog niet' geloven jullie nooit..."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Bwin.be Sports Betting

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

29/02/2020 Omloop het Nieuwsblad
01/03/2020 Kuurne-Brussel-Kuurne
07/03/2020 Strade Bianche
08/03/2020 - 15/03/2020 Paris-Nice
11/03/2020 - 17/03/2020 Tirreno-Adriatico

Nieuwste reacties