Wouter Vandenhaute kijkt nu al uit naar jubileumeditie Superprestige
Redactie
| 1 reacties

Vandenhaute wil geschiedenis van Superprestige blijven uitbouwen

Wouter Vandenhaute kijkt nu al uit naar jubileumeditie Superprestige

Vanaf komend weekend gaan de heren en dames van het veld opnieuw Superprestige rijden. De eerste manche is de traditionele opener in Gieten, afsluiten zal er al even traditioneel gedaan worden in Middelkerke. Wouter Vandenhaute denkt al aan de editie van 2020-2021.

Toch eerst maar even bij het huidige seizoen blijven. Er is immers één grote verandering. De Aardbeiencross gaat immers door in Merksplas en niet langer in Hoogstraten. Na de start in Gieten doet de Superprestige dus achtereenvolgens Boom, Gavere, Ruddervoorde, Zonhoven, Diegem, Merksplas en Middelkerke aan.

OVERGANGSPERIODE

Dit gaat de 38ste editie worden van de Superprestige. Nummer 40 is dus niet meer veraf. "De Superprestige heeft een prachtige geschiedenis en daarom kijken we nu al uit naar de 40e editie", haalt Wouter Vandenhaute van Flanders Classics aan. "We staan als organisatoren inderdaad voor een overgangsperiode met de uitbreiding van de Wereldbeker die er volgend jaar zit aan te komen."

Er zal dus een zeker impact zijn op de kalender. "Maar net omdat we vooruit kijken naar die editie nummer 40, tonen we dat we die geschiedenis van de Superprestige ook de komende jaren willen uitbouwen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties