Nog geen frustratie merkbaar bij Toon Aerts: "Eli steekt er momenteel bovenuit"

Nog geen frustratie merkbaar bij Toon Aerts: "Eli steekt er momenteel bovenuit"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Voorlopig nog geen overwinning dit veldritseizoen voor Toon Aerts. Dat was vorig jaar wel even anders. Nu is het vooral Eli Iserbyt die met de prijzen gaat lopen. Aerts gaat er wel goed mee om en laat zich er niet door van de wijs brengen.

Zijn tweede plaats in Kruibeke vond de Belgisch kampioen best wel oké. Is het dan niet frustrerend om niet te winnen? "Voor mij valt dat best mee. Misschien is dat voor mijn supporters wel frustrerend of voor de persmensen die zeggen dat ik topfavoriet ben. Ik denk dat het duidelijk is dat Eli momenteel heel sterk rondrijdt", kon Aerts niet om die vaststelling heen.

Er werd van in het begin zeer hard gekoerst 

-  Toon Aerts

De renner van Telenet-Baloise verweerde zich in Kruibeke wel zo goed als hij kon. "Ik heb wel geprobeerd om te winnen. Er werd meteen van in het begin zeer hard gekoerst. Daarna gebeurde er iets met Michael Vanthourenhout. Dan was het tussen ons twee en werd al snel duidelijk dat Eli beter was."

Vlak voor de start van de Superprestige maakt Aerts al eens een balans op van het seizoensbegin. "Eli steekt er momenteel bovenuit. Achter hem reken ik mij samen met Michael en Laurens Sweeck tot de drie andere renners die eventueel eens kunnen winnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties