Bahrain-Merida is bijna klaar met selectie en stelt liefst 6 (!) renners voor
Arjen T'Sjoen
| 2 reacties

Haller, Capecchi, Davies, Inkelaar, Bilbao en Valls tekenen bij Bahrain-Merida

Bahrain-Merida is bijna klaar met selectie en stelt liefst 6 (!) renners voor

Bahrain-Merida ziet met onder meer kopmannen Vincenzo Nibali en Rohan Dennis heel wat kwaliteit vertrekken. Vandaag kondigde het team liefst zes nieuwe aanwinsten aan.

Marco Haller, Rafael Valls, Kevin Inkelaar, Scott Davies, Pello Bilbao en Eros Capecchi maken allemaal de overstap naar het team. Het is ook een kwestie van tijd tot de Brit Mark Cavendish er een contract zal ondertekenen.

Pello Bilbao is in principe de grootste naam. De Bask won dit jaar twee etappes in de Ronde van Italië en maakte ook in de Tour richting Bagnères-de-Bigorre indruk. Bilbao liet zich het voorbije seizoen vooral zien als rittenkaper, maar kan ook een goed klassement rijden (6e in de Giro van 2018).

Verder maken de klimmers Eros Capecchi, Scott Davies en Rafael Valls de overstap van respectievelijk Deceuninck-Quick Step, Dimension Data en Movistar. Kevin Inkelaar is ook een klimmer, maar was het voorbije seizoen nog belofte. Marco Haller is een sprintloods en zal waarschijnlijk aan de bak moeten voor Sonny Colbrelli en Mark Cavendish. 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

16/11/2019 Tabor
17/11/2019 Flandriencross
23/11/2019 Ambiancecross
24/11/2019 Duinencross
30/11/2019 GP Kortrijk

Nieuwste reacties