Enric Mas neemt in stijl afscheid van The Wolfpack: "Uitzonderlijke ploegmaats allemaal vrienden"

Enric Mas neemt in stijl afscheid van The Wolfpack: "Uitzonderlijke ploegmaats allemaal vrienden"
Foto: © photonews

Als er dan toch aan een bepaalde periode bij een ploeg een einde komt, hooo je telkens om langs de grote poort buiten te gaan. Dat is zeker het geval voor Enric Mas bij Deceuninck-Quick.Step na diens eindzege in de Tour of Guangxi.

Niet onlogisch dus dat de Spanjaard in de wolken is. "De Tour of Guangxi winnen, mijn laatste koers voor The Wolfpack, is speciaal. Ik ben verheugd dat ik mijn eerste eindzege in een rittenkoers boek en op deze manier dieze fantastische ploeg, die steeds in mij geloofde en mij drie jaar geleden de kans gaf om prof te worden, kan verlaten."

Ik heb veel geleerd de voorbije seizoenen 

Enric Mas

Mas was amper 20, bijna 21,  toen hij bij Quick.Step de stap naar het profwielrennen zette. Inmiddels heeft hij zich gemanifesteerd als talentvolle klimmer en ronderenner. "Ik heb veel geleerd de voorbije seizoenen. Ik ben enorm dankbaar voor de tijd die ik hier gespendeerd heb." 

De kracht van de ploeg kwam ook opnieuw naar voren in die laatste wedstrijd in China. "Deze overwinning zou niet mogelijk geweest zijn zonder mijn uitzonderlijke ploegmaats, die een ongelooflijke groep vormen en ik allemaal vrienden kan noemen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties