Nederlandse veldrijder kondigt vervolg van zijn veldritprogramma aan: "Goede uitslagen halen in Namen en Zolder"

Nederlandse veldrijder kondigt vervolg van zijn veldritprogramma aan: "Goede uitslagen halen in Namen en Zolder"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Menig veldrijder moet de omschakeling maken na het afwerken van een volledig seizoen op de weg. Dat is ook het geval voor Joris Nieuwenhuis. De Nederlander deed al mee in de wedstrijden voor de Superprestige. In november en december wil hij nog veel meer crossen rijden.

De renner van Sunweb heeft dan ook zijn programma bekendgemaakt voor het vervolg van het veldritseizoen. Ruddervoorde, het EK, Tabor, Koksijde, Zonhoven, Namen, Zolder en Diegem staan allemaal nog op zijn kalender voor de jaarwisseling.

Mijn doel is om meer constant te zijn 

Joris Nieuwenhuis

"In november en december wil ik verbetering zien. Tot dusver is het lastig geweest, maar alles is zoals we het verwachtten in het begin van het seizoen. Mijn doel voor de volgende twee maanden is om meer constant te zijn. In december ga ik ook op stage met het team en zal ik focussen op uithouding", legt Nieuwenhuis zijn plannen uit.

"Ik wil een goede uitslag halen in enkele koersen in december die me goed liggen, in Namen en in Zolder", haalt hij een meer concrete doelstelling aan. "In zijn geheel wil ik stap voor stap een klein beetje vooruitgaan en mezelf tonen tegen de besten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties