Peter Sagan heeft groot nieuws te melden: "Er wordt iets belangrijks aangekondigd"

Dante Bellon
| 0 reacties
Peter Sagan heeft groot nieuws te melden: "Er wordt iets belangrijks aangekondigd"
Foto: © photonews

Peter Sagan heeft op zijn sociale media een bijzonder aankondiging gemaakt. Eentje die nog niet geweten is. Maar de vraag of hij in 2020 mee zal doen met de Giro, rijst wel.

Er zou nog iets missen aan het palmares van Peter Sagan. Hij won meerdere monumenten, groene truien in de Tour de France en drie keer op rij het wereldkampioenschap. Maar er is nog steeds één grote wedstrijd die ontbreekt op het lijstje: Sagan reed nog nooit de Giro d'Italia. 

Dat betekent dus dat er voor de 29-jarige Slovaak een leegte is op het palmares. Maar dat zou volgend jaar kunnen veranderen. Het ziet ernaar uit dat Sagan met zijn team Bora-Hansgrohe mee zal gaan naar Italië.

De organisatie van de ronde liet deze week al verstaan dat de Slovaak bij de officiële routepresentatie zal aanwezig zijn. Die gaat door op donderdag 24 oktober. Om die theorie nog wat kracht bij te zetten, stuurde Sagan alvast een post de wereld in op zijn sociale media waarin hij meedeelt dat morgen (donderdag 24 oktober) iets groots zal aangekondigd worden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

26/02/2020 Masters
29/02/2020 Omloop het Nieuwsblad
01/03/2020 Kuurne-Brussel-Kuurne
07/03/2020 Strade Bianche
08/03/2020 - 15/03/2020 Paris-Nice

Nieuwste reacties