Twee Belgen van Roompot-Charles hebben een nieuwe werkgever voor volgend seizoen te pakken

Arjen T'Sjoen
| 1 reacties
Twee Belgen van Roompot-Charles hebben een nieuwe werkgever voor volgend seizoen te pakken
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Roompot-Charles zal volgend seizoen niet langer in het wielerpeloton zitten. Heel wat renners van het ProContintentale team zijn nog op zoek naar een nieuwe werkgever, maar daar komt stilaan verandering in.

Arjen Livyns en Michael Van Staeyen weten allebei waar ze aan toe zijn met het oog op komend seizoen. Livyns gaat aan de slag bij Wallonie-Bruxelles en Van Staeyen tekent een contract bij Tarteletto-Isorex. 

Michael Van Staeyen is een 31-jarige sprinter die jaren lang in dienst reed bij Topsport Vlaanderen en Cofidis. Hij eindigde dit jaar op het podium van de Schaal Sels en als vierde in de Omloop Mandel-Leie-Schelde-Meulebeke. Livyns is een allrounder en deed het dit seizoen goed in de Waalse eendagskoersen. 

Nog twee 

Nu Livyns en Van Staeyen een werkgever gevonden hebben, zijn enkel Sean De Bie en Mathias De Witte nog op zoek naar een nieuwe werkgever. De Nederlanders Pieter Weening, Lars Boom, Huub Duijn, Oscar Riesebeek, Jan-Willem Van Schip, Jesper Asselman en Sjoerd Van Ginneken weten ook nog niet waar ze aan toe zijn. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties