Deceuninck-Quick.Step ziet trainer na zeven jaar vertrekken

Deceuninck-Quick.Step ziet trainer na zeven jaar vertrekken
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Het einde van een wielerseizoen gaat altijd gepaard met verandering van personeel bij verschillende teams. Bij Deceuninck-Quick.Step bijvoorbeeld neemt Remko Meeusen afscheid van het team. Meeusen bood al sinds 2012 zijn diensten aan de ploeg aan.

Na het afwerken van zijn studies in 2012 vroegen Koen Pelgrim en Patrick Lefevere hem om te assisteren bij de performance analyse en het trainingsprogramma van het Etixx Ihned development team. Destijds zaten renners als Alaphilippe en Sénéchal bij de opleidingsploeg en later kwamen ook Mas en Cavagna erbij.

Toen dat project eindigde in 2016 werd Meeusen gevraagd om aan boord te blijven bij Quick.Step en de ontwikkeling van onder andere Mas en Cavagna verder op te volgen. Dat heeft hij nog drie jaar lang gedaan. Nu is het tijd voor een ander avontuur.

"Ik ben dankbaar deel te hebben uitgemaakt van de reis van Etixx Ihned in 2012 tot Deceuninck-Quick.Step vandaag. Ik zal nooit vergeten hoe ik in deze zeven jaar die jonge wolven zag evolueren naar enkele van de beste renners ter wereld. Dank aan Patrick Lefevere voor de kans om mijn droom te beleven. Op naar nieuwe doelen", reageert Meeusen via sociale media.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties