Niels Albert meegesleurd in vete tussen Van Aert en Nuyens: "Ik wil niet meedoen aan spelletjes"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 33 reacties

Niels Albert moest verhaal over zijn ontslag neerschrijven in zaak Van Aert vs Nuyens

Niels Albert meegesleurd in vete tussen Van Aert en Nuyens: "Ik wil niet meedoen aan spelletjes"

Opmerkelijk hoe men tijdens de zitting voor het geschil tussen Wout van Aert en Nick Nuyens uitkwam bij... Niels Albert. Volgens de advocaat van Van Aert wilde Nuyens Albert valsheid in geschrifte laten plegen.

Volgens het kamp-Nuyens kon Albert niet meer samenwerken met Van Aert en werd de ex-veldrijder gevraagd dat om te zetten in een brief. Die is er uiteindelijk niet gekomen. Op de vraag van de advocaat van Van Aert om op papier te zetten hoe zijn ontslag in zijn werk is gegaan, is Albert wel ingegaan.

GESTOPT DOOR KOMST DOCHTER

"Ik heb mijn waarheid opgeschreven. Ik heb daar heel lang aan geschreven. Het is nu aan de rechter", stelt Albert in HLN. "Ik heb drie jaar lang intens met Van Aert samengewerkt. Ik hoor hem nog vaak. Natuurlijk zijn er wel eens woorden geweest. De belangrijkste reden waarom ik ben gestopt als ploegleider bij Nuyens was de komst van mijn dochter. Dat heb ik aan Nick gezegd."

Mogelijk komt er nog een getuigenis onder ede. "Als mij wordt gevraagd om dat onder ede te verklaren, zal ik daar geen moeite mee hebben." Albert komt zo wel tussen twee vuren te staan. "Ik wil niet meedoen aan spelletjes. Niet langs de kant van Nuyens en niet langs de kant van Van Aert. Ik heb mijn versie van de feiten opgeschreven. Nuyens neemt mij dat nu kwalijk. Maar als ze mij dat vragen, wat doe je dan?"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

03/02/2021 Parkcross
06/02/2021 Noordzeecross
13/02/2021 Eeklo

Nieuwste reacties