Lotto Soudal vervolledigt ploeg voor 2020 door het aantrekken van een Belg en een Brit

Lotto Soudal vervolledigt ploeg voor 2020 door het aantrekken van een Belg en een Brit
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Bij Lotto Soudal is het huiswerk voor volgend jaar volledig af. Er werden nog twee nieuwkomers aan de ploeg toegevoegd: Steff Cras en Mathew Holmes. Beiden tekenden ze een contract voor twee jaar. Er werd ook al een eerste keer met de voltallige ploeg voor 2020 samengekomen.

Het was al wel enkele weken bekend dat Cras Katusha zou inruilen voor Lotto Soudal. Het team van CEO John Lelangue heeft het nu ook bevestigd. "Voor mij is het een terugkeer naar een erg vertrouwde omgeving. Al in 2016 en 2017 reed ik voor het U23 Development Team van Lotto Soudal. Deze overstap maakt me erg blij na een toch wel wisselvallig seizoen. Ik verlang nu al naar 2020", laat onze landgenoot weten.

DROOM KOMT UIT VOOR HOLMES

In de persoon van Matthew Holmes haalde Lotto dus ook nog een buitenlandse renner. "Ik kon pas geloven dat ik WorldTour-renner word toen ik mijn contract tekende. Wat een droom! De ploeg heeft vertrouwen in me en dat sterkt me. Ik zal me focussen op de kleinere rittenkoersen", zegt de man die dit jaar nog uitkwam voor Madison Genesis.

Beiden staan vooral gekend als getalenteerde klimmers. Met hen erbij telt Lotto Soudal in 2020 in totaal 27 renners.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties