Oppermachtige Iserbyt schittert nu ook in Gavere en pakt zesde zege van het seizoen

Arjen T'Sjoen
| 24 reacties
Oppermachtige Iserbyt schittert nu ook in Gavere en pakt zesde zege van het seizoen
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Op Mathieu Van der Poel en mogelijk Wout van Aert is het dit veldritseizoen nog even wachten, maar daar trekt Eli Iserbyt zich helemaal niks van aan. De 22-jarige West-Vlaming was nu ook in Gavere duidelijk de sterkste.

Na de manches in Gieten (Eli Iserbyt) en Boom (Toon Aerts) stond nu de manche in de Superprestige in Gavere op het programma. Al snel reden de twee sterkste mannen van het moment, Toon Aerts en Eli Iserbyt weg. Iserbyt bestookte Aerts enkele keren en dat loonde want Aerts maakte een slipper en Iserbyt reed snel 30 seconden weg.

Michael Vanthourenhout zette zich intussen in het wiel van Aerts en de zaak was helemaal beklonken. Pidcock maakte intussen wel indruk want na zijn fletste start kwam hij zowaar in de tweede groep aansluiten, ook Lars van der Haar reed samen met Sweeck nog helemaal naar voren. 

Iserbyt wint

Aan Iserbyt was er niets meer te doen. De West-Vlaming won met een minuut voorsprong op van der Haar en ploegmaat Sweeck. Het is voor Iserbyt al de zesde overwinning op acht crossen. Lars van der Haar is de nieuwe leider in de Superprestige. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties