Lefevere heeft er een goed oog in: Bennett dan toch op weg naar Deceuninck-Quick.Step
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 2 reacties

Lefevere kan komst van Bennett wellicht weldra afronden

Lefevere heeft er een goed oog in: Bennett dan toch op weg naar Deceuninck-Quick.Step
Foto: © photonews

Het ziet er naar uit dat Patrick Lefevere dan toch een vervanger voor Elia Viviani gaat kunnen aantrekken. De CEO van Deceuninck-Quick.Step bereikte snel een akkoord met Sam Bennett, maar diens huidige ploeg Bora-Hansgrohe deed lang moeilijk.

Er komt nu toch schot in de zaak, laat Lefevere weten in Het Laatste Nieuws. "Helemaal zeker ben je natuurlijk pas als je een getekend contract in handen hebt. Maar... ja, het staat op afronden. En maar goed ook, want de zaak sleept al zo lang aan."

IN BLIJDE VERWACHTING

Bora wees Bennett op een bepaalde optie in zijn contract, waardoor het onzeker was of de Ier nog effectief de overstap zou maken. "Ik vermoed dat ze bij Bora-Hansgrohe zo lang mogelijk zullen hebben gewacht. Om Bennett nerveus te maken, zodat hij zou betalen. Maar dat ze uiteindelijk wel inzien dat je weinig kan aanvangen met een renner die je tegen zijn zin wilt houden. Ik ben dus in blijde verwachting."

De komst van Bennett is voor een topteam als Deceuninck-Quick.Step geen overbodige luxe. "Uiteraard hebben we met Jakobsen en Hodeg twee sterke spurters. Maar ze zijn nog jong. Met 285 competitiedagen per jaar is het geen overdreven luxe om er drie in huis te hebben."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

03/08/2020 - 09/08/2020 Tour de Pologne
06/08/2020 - 09/08/2020 Ronde van Tsjechiƫ
08/08/2020 Milaan - San Remo
12/08/2020 - 16/08/2020 CritƩrium du DauphinƩ
15/08/2020 Ronde van LombardijeĀ 

Nieuwste reacties