Ook Van der Poel zelf ziet deelname aan de Vuelta wel zitten

Ook Van der Poel zelf ziet deelname aan de Vuelta wel zitten
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

De ploegleiding van Corendon-Circus heeft al laten doorschemeren dat het graag een wildcard wil bemachtigen voor de Vuelta van 2020. Dat moet dan toch zijn in de hoop om er met Mathieu van der Poel te kunnen schitteren. De Nederlander bevestigt de interesse.

Van der Poel was zondag in de eerste plaats in Ruddervoorde om er zijn comeback in het veld te maken en als vanouds weer naar de overwinning te rijden. Maar ook zijn plannen op de weg kwamen aan bod, nu de berichten over een mogelijke deelname aan de Vuelta zo hard weerklinken.

Van der Poel liet zich in Ruddervoorde ontvallen dat er inderdaad al over de Vuelta gesproken is en dat hij in het rijden van een grote ronde een volgende uitdaging in zijn carrière ziet. Als het er in 2020 al van komt, komt men automatisch terecht bij de Ronde van Spanje.

COMBINATIE SPELEN - VUELTA MOET KUNNEN

In het veldrijden is het WK zijn grote doel en voor de rest van het jaar staan de Olympische Spelen in Tokio met stip genoteerd. Dat betekent dat men hem in de Tour niet moet verwachten, maar de laatste grote ronde van het jaar is wel een optie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties