Rittenkoers komt met eerbetoon voor Cancellara in 2020

Rittenkoers komt met eerbetoon voor Cancellara in 2020
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Fabian Cancellara is al sinds het einde van 2016 wielrenner af, maar heeft nog altijd een enorme status in de koerswereld. Onder andere zijn wereldtitels in het tijdrijden hebben daarmee te maken. Daar gaat hij ook een eerbetoon voor krijgen tijdens de Tour Down Under.

Met name voor zijn vierde en laatste wereldtitel tijdrijden die hij veroverde in Australië. Dat zal in 2020 precies tien jaar geleden zijn. De organisatie van de Tour Down Under heeft Cancellara dan ook uitgenodigd om die verjaardag te komen vieren.

Op 24 januari zal de Zwitser deelnemen aan de Challenge Tour. In dit massa-evenement krijgen tal van enthousiaste fietsers de kans om aan de zijde van de voormalige wielervedette rond te fietsen. Geïnteresseerden dienen zich wel te registreren.

Een dag later zal er ook een Legends Dinner plaatsvinden. Die avond zal Cancellara pas echt in de bloemetjes gezet worden. De namen van andere gasten moeten nog bekendgemaakt worden. De Tour Down Under wordt verreden van 21 tot 26 januari.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties