Tom Meeusen trekt weldra deur bij Corendon-Circus toe: "Nieuwe uitdaging gevonden"
Dennis Rosiers
| 28 reacties

Tom Meeusen trekt weldra deur bij Corendon-Circus toe

Tom Meeusen trekt weldra deur bij Corendon-Circus toe: "Nieuwe uitdaging gevonden"
Foto: © photonews

Tom Meeusen zal zijn aflopend contract bij Corendon-Circus niet verlengen. Dat laat de ploeg vandaag weten. Tom Meeusen heeft al een nieuwe werkgever gevonden, maar daarover wordt pas later deze week gecommuniceerd.

Tom Meeusen rijdt al sinds 2017 voor het Nederlandse team. Zijn contract loopt af op 31 december van dit jaar en zal niet worden verlengd, zo liet Corendon-Circus weten in een statement. "Corendon-Circus wilde nog verlengen voor één jaar, maar niet voor langer". Dat zag Tom Meeusen dus niet zitten.

Corendon-Circus maakte bekend dat Meeusen al een nieuwe werkgever heeft gevonden. "Tom heeft een nieuwe uitdaging gevonden, daar wordt later deze week over gecommuniceerd. We willen hem bedanken voor zijn inzet de afgelopen 3 jaar en wensen hem het beste toe voor het vervolg van zijn carrière." Er gaan geruchten dat Meeusen wel eens getekend zou hebben bij Group Hens-Maes Containers, maar dit is dus nog niet officieel bevestigd.

Ook Tom Meeusen zelf kwam met een korte reactie op zijn nakend vertrek bij Corendon-Circus. “Ik ben aangetrokken om voor de prijzen te strijden in de crossen waar Mathieu niet was, maar daar ben ik jammer genoeg nooit echt in geslaagd. Corendon-Circus heeft mij alle kansen gegeven en ik ben enorm dankbaar dat ik voor de ploeg heb kunnen fietsen, waar ik altijd stiekem supporter van zal blijven.”

 

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties