Vinokourov kondigt aan dat Astana klaar is met zijn huiswerk, De Vreese dus opnieuw enige Belg

Vinokourov kondigt aan dat Astana klaar is met zijn huiswerk, De Vreese dus opnieuw enige Belg

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Alexandre Vinokourov kon tot zijn grote tevredenheid vaststellen dat Astana tot de betere teams behoorde in 2019. Uitkijken of de Kazachse formatie even goed kan doen in 2020. Laurens De Vreese blijft alvast op post als ervaren wegkapitein.

Zo zal De Vreese opnieuw de enige Belg binnen de formatie zijn, want in principe komen er geen renners meer bij. "Ik denk dat de ploeg al gevormd is", kondigt Vinokourov aan op de site van de ploeg. "We hebben momenteel 27 renners voor 2020 en wellicht is dit het finale aantal."

VERSTERKING UIT BASKENLAND

Vino is tevreden over de renners die hij wist te behouden en aan te trekken. "We kunnen zeggen dat we een goede transferperiode gehad hebben. Ik ben blij dat we een akkoord bereikt hebben met Jakob Fuglsang en dat hij nog twee seizoenen bij Astana zal blijven. De twee Basken die naar ons komen, Alex Aranburu en Oscar Rodriguez, zullen ons versterken."

Het is klaar en duidelijk wat nu de eerstvolgende opdracht is voor de ploegleiding bij Astana. "We moeten ons nu voorbereiden op de eerste stage in Calpe, die start op 5 december." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties