Eli Iserbyt niet te spreken over EK-parcours: "B-cross in België is schoner"

Dante Bellon
| 61 reacties
Eli Iserbyt niet te spreken over EK-parcours: "B-cross in België is schoner"
Foto: © photonews

Zondag vindt in het Italiaanse Silvelle het Europees kampioenschap veldrijden plaats. Zaterdag konden de crossers al eens kennis maken en vooral Eli Iserbyt was niet over het parcours te spreken.

Het was ex-crosser Klaas Vantornhout die de lont aanstak vrijdag. Hij postte op Twitter dat hij blij is dat hij geen crosser meer is als hij dit parcours zo ziet. "Geld speelde weer de bovenhand in plaats van een mooie omloop", tweette hij nog.

Eli Iserbyt trad hem zaterdag in Het Nieuwsblad daarin bij. "Het is nu al kapotgereden", vertelde Iserbyt. "We gaan meer mogen lopen dan fietsen als het nog opdroogt. Eer wij onze race rijden, is het volledig naar de vaantjes. Een B-cross in België is nog schoner."

"Ze kunnen het een beetje verleggen want naast het parcours ligt het beter. Ook die twee zandbakken in een bocht mogen niet. Wie verzint het zelfs om de lokale tuinslangen te gebruiken in plaats van hogedrukreinigers? Zoals het er nu bij ligt zijn Van der Poel en Aerts de grote favorieten. Het is weer echte cross."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties