Verloop EK moeilijk te voorspellen voor Sanne Cant: "Het is redelijk extreem"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Het is voor Sanne Cant koffiedik kijken hoe het EK gaat verlopen

Verloop EK moeilijk te voorspellen voor Sanne Cant: "Het is redelijk extreem"
Foto: © photonews

De rugproblemen zijn achter de rug en de signalen geven aan dat het de betere kant op gaat met Sanne Cant. De vraag is nu: kan de wereldkampioene dan ook al meteen oogsten op het EK? Ze krijgt alvast naar eigen zeggen extreme omstandigheden voor de wielen.

Het zal een moddercross worden daar in Silvelle. "Het is redelijk extreem", zegt Cant aan VTM Nieuws. "Er is geen groen gras meer te vinden. Het zal door het slijk zijn. Fietsen of lopen valt nog af te wachten. De vraag is: wat is het snelste? Je kunt niets voorspellen."

Ik hoop dat ik er goed voor sta - Sanne Cant 

Desondanks kijkt Cant nog wel positief tegen het parcours aan. "Je moet erdoor, je kunt het maar beter plezant vinden en er volop van genieten." Haar eigen kansen dan, die zijn ook moeilijk in te schatten. "Ik hoop dat ik er goed voor sta. Dat is ook een beetje een vraagteken. Vorige week was wel oké. Dit heeft er iets van weg."

Een verrassing is ook nooit uit te sluiten. "Het is een EK, er gaan er aan de start staan die je misschien niet echt verwacht of die vorige week net iets minder waren. Ik voel me goed, maar door mijn blessure heb ik mijn schema wel moeten aanpassen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Bwin.be Sports Betting

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

21/01/2020 - 26/01/2020 Tour Down Under
25/01/2020 Kasteelcross
26/01/2020 GP Adrie Van der Poel
01/02/2020 - 02/02/2020 WK
05/02/2020 Parkcross

Nieuwste reacties