Kim Van de Steene wil zich in Niel niet blindstaren op bepaalde positie
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Van de Steene hoopt op een goed gevoel in Niel

Kim Van de Steene wil zich in Niel niet blindstaren op bepaalde positie
Foto: © photonews

Na de burn-out waar Kim Van de Steene begin dit jaar mee kampte, probeert ze dit seizoen opnieuw op te bouwen. De overwinning in Ardooie was alvast een eerste uitschieter. Ook in Niel zal Van de Steene aan de start verschijnen.

Een recente tegenvaller is wel de virale infectie die ze heeft opgelopen. "Ik hoop dat dat achter de rug is. Het is nog maar een paar dagen dat ik mij terug goed voel. Voordien had ik toch wat weinig kracht in de benen." Wat wil dat zeggen voor de Jaarmarktcross in Niel? "Dat is een moeilijke, omdat ik nu even ziek ben geweest. Ik hoop dat ik over voldoende kracht ga beschikken."

Van de Steene heeft het bij Wielerkrant over haar verwachtingen voor de maandagcross. "Zolang ik maar een goed gevoel heb, kan vechten voor mijn plaatsje en mijn eigen tempo kan rijden. Dan heb ik een goede dag. Dan hoop ik dat er opnieuw een top tien in zit."

GOED GEVOEL HET BELANGRIJKSTE

Een plek bij de eerste tien zou dus fijn zijn, maar de veldrijdster van Tarteletto-Isorex wil zich niet op een bepaalde positie vastpinnen. "Als het gevoel maar goed zit. Als ik op die manier over de meet kan rijden, dat is het belangrijkste."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

03/08/2020 - 09/08/2020 Tour de Pologne
06/08/2020 - 09/08/2020 Ronde van Tsjechi√ę
08/08/2020 Milaan - San Remo
12/08/2020 - 16/08/2020 Critérium du Dauphiné
15/08/2020 Ronde van Lombardije 

Nieuwste reacties